Vi välkomnar Hanna Axelsson till Widrikssons Åkeri

 

Den 4 november ansluter Hanna Axelsson som enhetschef för projektet Samordnad Varudistribution Södertörn. Hanna kommer från Axelsson Transport där hon arbetat sedan 2004 och har därmed stor erfarenhet av transportbranschen. Hanna har det senaste året läst en MBA på Stockholms Universitet.

IMG_4579– Vi är glada över Hannas start, med en så gedigen erfarenhet av transportbranschen och framförallt hanteringen av livsmedel kommer hon snabbt sätta sig in i sin roll och främst arbeta med effektivisering av processer och de utsatta projektmålen, säger Widrikssons ägare Tomas Andersson.

Till Widrikssons tar Hanna med sig sin erfarenhet från att skapa dialog och viljan att utveckla relationer och samarbeten. Hon säger att det ska bli spännande att arbeta i en stor organisation som har en så tydlig miljöprofil. Utmaningen ligger i att få ihop de logistiska parametrarna med tidsfönsterträffar, godsflöden, prisbild som i slutändan ska resultera i en nöjd kund och en mer hållbar värld.

Samordnad Varudistribution med Södertörn är ett av Widrikssons största uppdrag som berör över 1000 enheter, skolor, daghem och äldreboende i kommunerna Nynäshamn, Huddinge, Haninge, Salem, Botkyrka, Södertälje, Tyresö och Nykvarn.