Widrikssons satsar på kundunik distribution

Per den 1 juni överlåter Widrikssons Åkeri uppdraget som transportör för DHL till LogistIT AB. Verksamheten får därmed möjlighet till ökat fokus för segmenten näthandel, samordnad varudistribution samt återvinning.

Personalen som arbetat med kunduppdraget samt tillhörande fordon följer med i överlåtelsen och fortsätter leverera tjänster för DHL.

– Överlämnandet av DHL-uppdraget ska tydliggöra Widrikssons framtida riktning där expansion tillsammans med kund står i centrum. För oss är det viktigt att ha en nära relation till kunden för att kunna utveckla ett bra samarbete, säger vVD Foed Meliane.

Enbart under 2015 ökade e-handel för livsmedel i Sverige med 40 %, vilket hade inverkan på Widrikssons och en fortsatt ökning under 2016 förutspås. Även projektet Samordnad varudistribution fortsätter att expandera när fler leverantörer ansluter.

 

Kontakt:
Foed Meliane
08 588 929 22
Foed.meliane@widrik.se
www.widrik.se
Widrikssons åkeri är ett företag som satsar på hög service, nöjda kunder och lojala anställda. Företaget grundades 1953 och är ett etablerat distributionsåkeri med Storstockholm som arbetsfält. Widrikssons Åkeri driver utvecklingen inom miljöanpassade transporter framåt och har miljöfokus i alla väsentliga beslut och handlingar. Widrikssons satsar på att ha en fossilfri fordonsflotta till år 2020.