Ny VD till ett av Sveriges största privatägda åkerier

Widrikssons Åkeri AB har utsett Johan Nyblom till verkställande direktör med tillträde vid kommande årsskifte. Företaget är ett av Sveriges största privatägda åkerier verksamt i Storstockholm med inriktning på distribution för näthandel, samordnad varudistribution och återvinning.

Bild (1)Under det senaste året har mycket arbete gjorts för att förbereda Widrikssons för en fortsatt expansion.

– Rekryteringen av Johan Nyblom är en viktig pusselbit, säger Thomas Hanbo styrelseordförande för Widrikssons. Johans fokus kommer att ligga på att implementera den fastlagda strategin och Widrikssons långsiktiga expansion på nya och befintliga marknader.

Johan kommer närmast från en tjänst som Marknads- och försäljningsdirektör på Swebus Express AB. Johan har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter både inom detaljhandeln och transportsektorn.

– Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen säger Johan Nyblom och fortsätter -Widrikssons är ett välskött bolag med gott renommé. Branschen står inför många spännande utmaningar och jag ser fram emot att tillsammans med medarbetare och kunder stärka och expandera Widrikssons position.

 

Kontaktinformation:

Thomas Hanbo, styrelseordförande
Thomas.hanbo@widrik.se
073-325 77 27

 

 

 

Widrikssons Åkeri AB omsätter ca 130 MSEK med en vagnpark på omkring 100 fordon. Widrikssons har ett tydligt miljöengagemang och har som mål att uteslutande erbjuda fossilfria transporter år 2020. Vill du veta mer Widrikssons Åkeri AB, besök hemsidan www.widrik.se

PM_20161108_PDF