juli 28, 2016

CE-chaufför med ADR för hämtning av farligt avfall

Vi söker en CE-chaufför med ADR-behörighet för ett kunduppdrag där du inte är rädd för att ”ta i” och att du trivs med att ta eget ansvar. Du erbjuds ett arbete med mycket kundkontakt, eget ansvar och anställning hos en stabil aktör i branschen. Du kommer primärt köra C-bil men vi behöver stärka upp vårt team med CE-behörighet. 

Arbetsuppgifter
– Hantering av gods från miljöstationer, sjukhus, etc., därmed är säkerhet och noggrannhet ett måste
– Distribution i Storstockholm
– Vara ansikte utåt för oss och våra kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig med CE-kort samt ADR, som är flexibel och är duktig på att bemöta kunder på ett professionellt sätt. Du förväntas ha god fysik samt vara självgående och ta egna initiativ. Du utgår från våra lokaler i Västberga, jobbar med en kund i ett litet team av chaufförer och trafikleds från Västberga . Att vara noggrann, punktlig samt att sköta om gods och fordon ser du som en självklarhet i ditt yrkesutövande. Du behärskar svenska flytande eftersom det förekommer mycket kundkontakt. Vidare krävs självklart YKB-utbildning. Tjänsten är heltid, måndag- fredag 6-15.

Det är mycket meriterande om;
– du har tidigare erfarenhet av transportbranschen (taxi, lager, terminal m.m)
– du har erfarenhet från lokal/regional distribution i och kring Stockholm
– du har tidigare erfarenhet av att jobba med farligt gods

Start: Omgående, start med upplärning och medåk
Lön: Enligt kollektivavtal, BA. 6 mån provanställning.
Förmåner: Friskvårdsbidrag samt lunchkuponger
Placering: Du utgår från Västberga
Ansök genom att skicka CV och personligt brev till personal@widrik.se. Ansök senast den 30/8 men observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan. Skriv annonsens titel i ämnesraden.

Om företaget:
Widrikssons Åkeri bildades 1953 och har idag vuxit till att vara ett av landets största privatägda transportföretag. Vi är drygt 200 anställda som förser våra kunder med högkvalitativa logistik- och transporttjänster. Totalt managerar vi en vagnpark på 100 fordon och omsätter c:a 100 Msek.

Widrikssons har en tufft formulerad miljöpolicy och är ledande inom utvecklingen av branschens miljötänk. Vi kör så långt möjligt med fossilfritt bränsle och har som mål att uteslutande erbjuda fossilfria transporter år 2020. Vill du veta mer om vårt miljöengagemang? Läs mer på www.widrik.se.