april 18, 2017

Vill du vara en av våra körande ambassadörer i Göteborg?

Ger du alltid 110 %? Vill du jobba med transport, livsmedel, service och fordon? Tycker du även att det skulle vara extra kul att vara med från start när ett företag etablerar sin verksamhet i Göteborg?

 

Då har du hittat rätt! Vi på Widrikssons har funnits sedan 1953, vi levererar till allt och alla inom Storstockholm och lite till. Nu ska vi etablera oss i Göteborg tillsammans med en befintlig kund. Vi letar efter chaufförer som ger det där lilla extra, som vet allt om fordonsvård och som alltid levererar med ett leende. Som chaufför hos Widrikssons får du leverera till nya adresser och nya kunder varje dag, din vardag blir därför aldrig tråkig.  

 

Din profil:
Du ska vara utåtriktad, hjälpsam och positiv. Då du är med och startar upp vår verksamhet har du stor möjlighet att påverka verksamheten och utvecklingen. Vi sätter därför extra värde på din förmåga att hantera oförutsedda händelser och säkerställa att våra kunder får sin varor i tid. Vår pålitlighet är en av Widrikssons styrkor. B-körkort och god körvana är ett måste och bakgavellyftsdiplom är meriterande.

Arbetsuppgifter:
Arbetet består av lastning, lossning och distribution av matkassar. Arbetet är alltid fysiskt och innebär ett högt tempo. Vi söker 3 st chaufförer, som kan jobba dag/kväll cirka 6h per pass. Arbetet är förlagt på vardagar mellan 09-22.
Start: Omgående.
Lön: Enligt kollektivavtal, Transport. Du är välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka CV och personligt brev till personal@widrik.se. Märk rubriken “Körande ambassadörer i Göteborg?”. Vill du veta mer om Wildrikssons som företag? Surfa in på widrik.se så kan du läsa om både vår historia och miljöengagemang.